Om os

Virksomheden Melitta aromateknik a/s er en privat ejet virksomhed med domicil i Roskilde, som i mere end 20 år har leveret ”Corporate Coffee Solutions” til HORECA og OFFICE markedet i Danmark, Sverige og Norge, direkte eller gennem resale virksomheder. Vi har eksklusiv ret til at forhandle Melittas kvalitetsprodukter på B2B basis. Disse produkter udgør hovedbestanddelen af vores forretningsaktiviteter.

Maskiner

Kaffemaskinerne fra Melitta, som er kaffemaskinernes svar på Mercedes Benz, er af ypperste kvalitet, er smukt designede og produceres på Melittas fabrikker i Schweiz. Melitta har adm. domicil i Minden i Tyskland. Vores produktpalette dækker alle behov for totale kaffeløsninger, fra fuldautomatiske espressomaskiner over fuldautomatiske kaffeanlæg til manuelle kandemaskiner.

Service og Rådgivning

Garantiservice og vedligehold af produkter af så høj kvalitet kræver højt uddannede servicekonsulenter. Derfor er alle vores teknikkere certificeret efter uddannelse i Schweiz og Tyskland, en uddannelse der ajourføres løbende i takt med den teknologiske og produktmæssige udvikling. For at sikre at vores kunder får lige netop den løsning som dækker virksomhedens behov, står vores højt kvalificerede stab til rådighed med rådgivning i forbindelse med valg af maskiner og anlæg.

Kaffe

Udover hele Melittas produktportefølje hvad angår espressobønner, hele bønner og formalet kaffe, forhandler vi også alle Melittas rense- og afkalkningsprodukter. Dertil kommer produkter inden for kakao og topping.

Værdier

Årsagen til at Melitta aromateknik a/s  har oparbejdet en stor og loyal kundeportefølje, skyldes for hovedpartens vedkommende at vi altid leverer driftsikre kaffemaskiner med markedets bedste brygøkonomi, kompetente servicekonsulenter og konkurrencedygtige præventive serviceaftaler.

Kontakt os

Send e-mail til aromateknik@aromateknik.dk eller brug vores kontakt formular.

Find os


Vis stort kort